П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Анонси

Куди піти 7 грудня

Виставка «OPEN DATA ART»

Із метою привернути увагу до відкритих даних в Україні з 6 по 9 грудня пройде виставка OPEN DATA ART.

Світ змінюється.Основою його динамічного розвитку є інформація та нові технології. Обсягивідкритих даних зростають все швидше і швидше. Терабайти текстів, цифр,зображень – наповнюють мережу Інтернет та сховища даних. Сьогодні відкриті тавеликі дані роблять перші впевнені кроки в Україні. Можливості використанняінформації – необмежені і можуть стати корисними для конкретної людини,організації, для держави та всього світу. Ми маємо навчитись шукати,систематизувати, обробляти, візуалізувати дані. Все це спонукатиме нас до більшвиважених, творчих дій.

Ключ до розуміння світу – це візуалізація інформації.Здатність генерувати об’єкти – найважливіша властивість саме мистецтва.Мистецтво створює та організовує нові інформаційні потоки. Образотворче мистецтвоактивно впливає на сприйняття предметного оточення, реальності, навколишньоїдійсності. Людина з давніх часів шукала шляхи візуалізації інформації – віднаскальних малюнків до сучасних цифрових технологій. Перші малюнки фіксували нелише події та навколишній світ, але і довгий час служили засобом спілкуванняміж людьми. Сучасні художники, художники-графіки продовжують традиціїтрансформації інформації через процеси творчості в продукти мистецтва. Цяробота стає новою мовою спілкування людей про відкриті дані, про невизначеністьта ризики, про сучасні проблеми людства та шляхи їх вирішення.
Місце: «Zavalnyi Art Center/Завальний Арт Центр» (вул. Старонаводницька, 31).

Вартість: вхід вільний.

Концерт гурту «Кімната Гретхен»

«Кімната Гретхен» запрошує на акустичний концерт. Рок-джедаї з космічної столиці України презентують #PianoUnplugged версію пісень з альбому «Гравітанці», а також виконають старі пісні в цілком новому звучанні.

Час: 20.00.

Місце: It’s NOT the LOUVR gallery bar (вул. В. Липинського, 4).

Вартість: вхід вільний.

Залишити відповідь