П’ятниця, 19 Квітня, 2024
В КиєвіКримінал

У Києві поліція зловила банду грабіжників, які зі зброєю нападали на автомобілістів

Працівники столичної міліції затримали учасників угруповання, яка нападала на водіїв авто і грабувала їх.

Про це повідомляє Відділ комунікацій Київської поліції.

Сьогодні вдень, 7 грудня, автомобіль потерпілого рухався в заторі. Під час чергової зупинки троє грабіжників вибігли з автомобіля Volkswagen, що рухався позаду, і відібрали сумку.

Після цього нападники розвернулися через подвійну суцільну смугу і втекли у протилежному напрямку. Момент пограбування зареєстрували камери спостереження.

Поліцейські, маючи записи камер відеоспостереження, оперативно встановили місцезнаходження чотирьох зловмисників. Двох затримали біля будинку у місті Вишневе у Київській області. Ще двоє намагалися втекти на авто, вчинили збройний опір та наїхали на поліцейського. У результаті поліцейські застосували зброю, поранивши водія. Його спільнику вдалося втекти. У результаті з чотирьох фігурантів двох доставили до управління поліції, третього – до лікарні, четвертого – розшукують.

“У результаті затримали трьох громадян іншої держави, 1976, 1985 та 1989 років народження, з одеською реєстрацією проживання. Вони раніше судимі за аналогічні злочини, за які відбували покарання у місцях позбавлення волі. Четвертий спільник – уродженець Луганщини, який із січня у розшуку за розбій у Дніпропетровській області”, – розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Залишити відповідь