П’ятниця, 19 Квітня, 2024
АнонсиКультураМистецтво

Куди піти 17 грудня

Фільм «Лускунчик і чотири королівства»

Рік: 2018.

Країна: США.

Мова дублювання: українська.

Жанр: фентезі, пригоди.

В головних ролях: Маккензі Фой, Кіра Найтлі, Морґан Фріман, Хелен Міррен.

Режисери: Лассе Халлстрем, Джо Джонстон.

Тривалість: 1 год. 39 хв.

Отримавши незвичайний подарунок на Різдво, юна Клара вирушаєв захоплюючу подорож загадковими місцями: Країною Снігів, Країною Квітів таКраїною Насолод. Але дівчині потрібно потрапити і в четверте королівство, де їйдоведеться зіткнутися з цілою армією мишей на чолі з неймовірно небезпечнимМишачим Королем.

Час: 10.00, 12.00, 17.10, 19.10.

Місце: кінотеатр «Жовтень» (вулиця Костянтинівська, 26).

Вартість: 1 сеанс – 50 грн, 2 сеанс – 60 грн, 3 сеанс – 70,4 сеанс – 90 грн.

Концерт Leleka

Україно-берлінський бенд Leléka – він про джаз та любов. Солістка – українка Вікторія Корнійкова, музиканти – з Німеччини та Польщі. Музика гурту базується на незвично вдалому поєднанні сучасного європейського джазу, в основу якого покладено український мелос.

Час: 20.00.

Місце: Caribbean Club (вул. Симона Петлюри, 4)

Вартість: 150 – 650 грн.

Концерт Євгена Хмари

Найперший свій твір Євген Хмара написав ще у 7-річному віці, а зараз він володар Голлівудської премії імпровізаторів, престижного Міжнародного статусу Yamaha Artist та Президентської премії за досягнення у музичній сфері.

Серед шанувальників його творчості аристократія Монако, еліта Канади, Італії, Франції та США, він жаданий гість у безлічі інших країн.

Подорожуючи світом, Євген популяризує Україну, втілюючи свою мрію – виконання Гімну. Музикант випустив 4 кліпи та 5 студійних альбомів за участю симфонічного оркестру, у яких поєднується звучання класичних інструментів та електронних басів.

Час: 19.00.

Місце: Палац «Україна» (вул. Велика Васильківська, 103).

Вартість: 200 – 1750 грн.

Залишити відповідь