Вівторок, 23 Квітня, 2024
InГаджетТехніка

Ноутбук з двома дисплеями від компанії Lenovo в Україні

Lenovo представила в Україні ноутбук із двома дисплеями – Yoga Book C930

Компанія Lenovo провела в Україні презентацію ноутбука-трансформера. Це друге покоління подібних ґаджетів; новинка націлена на людей, які займаються творчістю. Окрім того, новий Yoga Book отримав два дисплеї та підтримку стилуса Precision Pen.

Новий ноутбук-трансформер отримав дуже стильний та цікавий дизайн. Корпус Yoga Book C930 виконаний із алюмінію та магнієвого сплаву. Товщина  ноутбука лише 9,9 міліметра, а вага 772 грами, тому девайс можна з легкістю брати із собою.  На лівому боці новинки розташувався порт USB Type-C та слот для карт microSD/SIM, на правому боці – клавіші регулювання гучності та клавіша живлення, а також ще один порт USB Type-C. 

Головною особливістю лінійки Yoga Book є можливість розвороту дисплея на 360 градусів, тому новинку можна використовувати як ноутбук або планшет!

Новинка працює на потужному процесорі Intel Core i5 сьомого покоління. Ноутбук отримав 4 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ вбудованого сховища. Також у Yoga Book C930 передбачена можливість розширення вбудованої пам’яті картами microSD до 512 ГБ.

Окрім того, Yoga Book C930 отримав потужну батарею на 4 650 міліампер годин, яка забезпечую стабільну роботу пристрою протягом 8,6 години.

Залишити відповідь