Четвер, 25 Квітня, 2024
НаукаСвітЦікаве

Ілон Маск показав частину свого нового проекту

Глава компанії SpaceX Ілон Маск показав фотографію першого прототипу другого ступеня надважкої ракети BFR, на якій будуть тестуватися майбутні польоти.

Над створенням нового космічного корабля інженери SpaceX працюють вже кілька років. У планах компанії проведення навесні наступного року тестового зльоту і посадки прототипу.

SpaceX розробляє надважку ракету BFR в якості альтернативи Falcon 9 і Falcon Heavy для далеких космічних подорожей. У першій ступені ракети буде встановлено 31 двигун Raptor, який працює на суміші метану і кисню. У другій – сім.

За словами співробітників компанії, в двигуні Raptor буде застосовуватися новий сплав типу інконель – нікель-хромовий, який витримає тиск в 800 атмосфер. Крім того, у ракети буде система рідинного охолодження корпусу за допомогою метану з паливного бака. Фахівці припускають, що корпус не буде покритий теплозахисним покриттям. Він буде відполірований для отримання максимальної відбивної здатності.

1 коментар

  • До уваги студентів, наукових діячів, вчених,
    Президента омріяної України Юлії Володимирівни Тимошенко!!!
    В Збірнику наукових матеріалів ХXV Міжнародної інтернет-конференції
    «НАУКОВІ ПІДСУМКИ 2018 РОКУ» 17 грудня 2018 р. опубліковано мої перші наукові статті: «Азбука ефіру – енергетично-матеріально-хронологічно-інформаційної субстанції, носія законів розвитку та збереження Всесвіту», моя робота разом з книгою О.О. Селіна. “Космическая середа с позиций новой физики эфира.» [ Днепр ПП «Моноліт» 2007 р.] дає розуміння як змінити енергетику планети, раз і на завжди зруйнувати фундамент монополії, та влади олігархів на енергетичну залежність від нафти, газу, урану, вугілля. Обертальний рух не підпорядковується недоказаним законам Ньютона, необхідно змінити стереотип свого мислення, щоб людство перейшло на використання енергії ефіру сильнішої за ядерну і мільйон раз, і дешевше нинішньої в сотні разів. Щоб примиритися з природою, та забезпечити гармонійне життя цивілізації.
    Закони механіки Ньютона, та закон всесвітнього тяжіння недоказує мі, але інтуїтивно відкриті і правильні при малих швидкостях руху. Дмитро Іванович Менделєєв періодичну таблицю записав починаючи з ефіру (Ньютоній), але згодом інші… при публікаціях упустили ефір. В теорії відносності Ейнштейна, взято за основу, гранична межа швидкості матеріальних тіл, та передача інформації не більше швидкості світла приблизно 300 тис. км/сек. При цьому навмисно відкинуто ефір Всесвіту, чим заведено фізичну науки в глухий кут, а цивілізацію на грань самознищення. Виникли проблеми, так придумали «Великий вибух», гравітони, просторово-часові- континіуми, темну матерію, темну рідку енергію, і т.д. і т.п.
    Виведені мною формули є доказом, що ефір входить по тангенсоїді в матерію, яка отримує енергію обертання, при обертанні навколо своєї осі, матерія (часточки), маса (галактика, Сонце (зірка), Земля, планета) приховує енергетичні властивості, відносно системи, та може проявляти їх стрибкоподібно Пn-1 Пn Пn+1. В роботі показано, що електрон електричного струму в провіднику підкоряється обертанню Землі та Сонця. Але ми знаємо, що вченими прийнято, що швидкість передачі електричного струму (взаємодія енергії в ефірі Всесвіту) = 3*108м. приблизно 300 тисяч кілометрів. Отже ми отримуємо електроенергію не від руху електронів електричного струму, а від енергії ефіру пропорційно прикладеній енергії в замкнутій системі. Про це знав М. Тесла, він казав «Електроенергія повинна бути безкоштовною, як повітря». А цивілізація йде до того, що скоро буде монополія, і на свіже повітря.
    Я наводжу докази, що Всесвіт створено, та управляється за допомогою математики, геометрії, та музики через ефір, запрограмований відношенням квантових чисел (1,2,14,137), формулами фігур, числом П , чим забезпечується народження матерії, (елементарних часточок, матеріальних тіл), процес взаємодії ефіру з атомом, як безперервний процес еволюції атома, молекули і, в кінцевому підсумку, еволюції хімічних елементів (речовин) і як джерело енергії для існування і життєдіяльності атома, розвиток (обертання), існування і загибель галактик, народження, обертання, і існування і загибель Сонця (зірок), обертання планет навколо Сонця. Надається формула гравітаційного екрану (гравітаційної тіні). Вивчення, та розуміння цих робіт, також дає можливість будувати літальні апарати нового типу, які винесуть в космос тисячотонні вантажі при використанні енергії ефіру мінімальної ваги. І як не дивно найоптимальніша форма літального апарату, це так звана «літаюча тарілка».

    “Тільки зі смертю догми починається наука” Галілео Галілей.
    Чекаю на належну критику фахівців. Прошу розповсюдити.
    Член-кореспондент Української академії наук, пенсіонер,
    з стародавнього роду дворян княжого походження (сайт: ROD NICEWICZ)
    Жовновський В.Т.

Залишити відповідь