П’ятниця, 29 Березня, 2024
ЕкономікаСуспільство

Київстар змінить умови застарілих тарифних планів

Київстар з 15 січня по 15 лютого 2019 року припинить дію деяких застарілих тарифних планів та запропонує їх абонентам нові тарифи.

“У період з 15 січня по 15 лютого 2019 року Київстар припиняє дію деяких застарілих тарифних планів. Абоненти, яких стосуються зміни, будуть проінформовані у розділі «Архів тарифів» та SMS-повідомленнях щонайменше за 7 днів”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що тарифні плани, які скорочуються, були запроваджені, у середньому, 5 або більше років тому, та на даний час мають не вигідні та не актуальні для абонентів умови.

Натомість, у запропонованих нових тарифах абоненти отримають безліміт для дзвінків на номери у середині мережі Київстар, замість обмеженого пакета хвилин; від 30 до 300 нетарифікованих хвилин для дзвінків на номери інших мобільних операторів, замість оплати за кожну хвилину такого дзвінка; можливість телефонувати на міські номери за тарифами від 0,3 грн/хв. Для користувачів мобільним інтернетом кількість мегабайт у їх тарифах збільшиться, у середньому, в 1,5 раза.

Залишити відповідь