Четвер, 28 Березня, 2024
Суспільство

В Google Maps з’явиться можливість відправляти повідомлення

Google Maps тестує Функцію моментального обміну повідомленнями. Він призначений не для спілкування з друзями, а для зв’язку з підприємствами.

Скрін екрану опублікував на своїй сторінці в Reddit користувач sanju2cool. Для зв’язку з компанією потрібно зайти на її Google-сторінку і натиснути Messages. Для цього компанія повинна надати можливість відправляти їй повідомлення.

Один з користувачів Reddit в коментарях уточнив, що він працює в нічному клубі в відділі маркетингу і онлайн-комунікації з клієнтами і у них включена можливість повідомлень. Однак користувачі поки не пишуть. Можливо це через невелику розголосу, а можливо просто не знають, що можна уточнити у нічного клубу. sanju2cool зазначив, що функція дуже нова – її анонсували в листопаді 2018 року, а Google впроваджує свої нововведення дуже повільно.

Користувач JohnHue зазначив, що функція дуже зручна – не треба дзвонити і говорити з людиною, якщо треба щось уточнити – можна просто написати повідомлення. Інші користувачі більше скептично настою до нової функції – часто онлайн-консультант не знає відповіді на питання.
Десятки компаній використовують функцію визначення місця розташування смартфона, щоб допомогти маркетологам і навіть хедж-фондам – ​​групам інвесторів, які використовують ризиковані методи в надії на отримання значного приросту капіталу.
Деякі власники iPhone поскаржилися на збої в роботі смартфонів після того, як оновилися до iOS 12.1.2.

Залишити відповідь