П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Суспільство

У Карпатах досі не можуть знайти зниклого туриста

Знайденим туристом, який у Різдвяну ніч заблукав у Карпатах, але сьогодні в обід вийшов на зв’язок, виявився жителем Києва.

Пошуки третього зниклого туриста досі продовжуються. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС у Закарпатській області.

“Пообіді рятувальникам вдалось встановити телефонний зв’язок з одним із туристів, який повідомив свої координати і о 15:40 рятувальники відшукали його у задовільному стані у підніжжя гори Стій зі сторони Свалявського району. Заблукалим виявився мешканець м.Києва 1984 року народження”, – йдеться в повідомленні.

Пошуки його товариша наразі продовжуються. Як з’ясувалося, під час блукання у горах вони вирішили розділитися й пішли у різні сторони.

Нагадаємо, Різдвяна ніч була тривожною для гірських рятувальників Закарпаття, адже впродовж вечора 6 січня до них надійшло два повідомлення про загублення туристів. Загалом загубилися 5 осіб. Двох туристів знайшли вночі. А от пошуки трьох тривають і сьогодні, 7 січня. Так, сьогодні в обід рятувальники знайшли тіло одного з трьох зниклих туристів. Згодом знайшовся ще один загублений турист: він вийшов на зв’язок.

Залишити відповідь