Четвер, 25 Квітня, 2024
Україна

У столичному закладі тварин тримають у клітках для розваги відвідувачів

Зоозахисники кажуть, що за цим фактом вже подавали заяву до поліції

На пекло для тварин новорічну ніч вирішили перетворити власники київського закладу Viktoriya family, що у Святошинському районі Києва. Для розваги відвідувачів у залі із димом кальяну та дуже гучною музикою розмістили папуг, шиншил та інших тварин.

Про це у вівторок у Facebook повідомила зоозахисна громадська організація UAnimals.

“Від стресу більшість звірів забилися у своїх клітках. За даним фактом подано заяву до поліції”, – повідомили зоозахисники, оприлюднивши відео з закладу.

У коментарі ТСН.ua керівник ресторану Герасим Махоян підтвердив, що тварини дійсно розташовані у клітках у приміщенні. Проте, за його словами, тваринам у закладі комфортно, їх добре годують і регулярно обстежує ветеринар.

“Тваринам абсолютно комфортно, вони нагодовані, у нас є ветеринар, який їх обстежує. Що стосується диму, у нас встановлена якісна вентиляційна система і жодного дискомфорту тваринам нічого не приносить. Тварини з’явилися в закладі п’ять років тому і живуть відтоді без проблем протягом цього часу, за винятком одного випадку, коли з клітки вибрався і полетів папуга”, – запевнив він.

Залишити відповідь