Середа, 24 Квітня, 2024
В Києві

П’яний працівник СТО на викраденому авто переховувався від патрульних

У Києві п’яний працівник СТО викрав з техстанції автомобіль Mercedes і влаштував погоню з патрульними.

Про це передає NewsOboz.org.

“Співробітники поліції патрулювали вулицю Смілянську та побачили на проїжджій частині Mercedes на “евробляхах”, який їхав “змійкою”. Вони подали водієві знак, щоб він зупинив машину, але той в свою чергу набрав швидкість і спробував сховатися від поліцейських. Після декількох хвилин погоні , правоохоронцям вдалося обігнати універсал і перекрити дорогу, і “гонщик” зупинився”, – про це повідомляє “Інформатор”.

За даними поліцейських, чоловік працював на СТО, де Mercedes стояв на техобслуговуванні. Зловмисник викрав машину з боксу і прямував “на пошуки пригод”. Якби його не помітили патрульні, про крадіжку стало б відомо тільки на наступний день.

Правоохоронцям також вдалося відшукати власника авто. Чоловік підтвердив, що його машина була на СТО. Про те, що хтось катається на автомобілі в нетверезому вигляді по місту, власнику було невідомо.

Викрадач відмовився проходити перевірку драгера, але за словами патрульних, у нього були ознаки алкогольного сп’яніння: невиразна мова, різкий запах з рота і нерівна ходьба. Кримінальне провадження про незаконне заволодіння транспортним засобом на працівника СТО відкриють, якщо власник авто офіційно підтвердить викрадення. У той же час зловмиснику загрожує покарання за водіння в нетверезому вигляді і без документів.

Залишити відповідь