Неділя, 26 Травня, 2024
Економіка

Україна взяла участь в «Зеленому тижні» в Берліні

Україна уперше за останні п’ять років представила свій павільйон на берлінському «Зеленому тижні».

Про це повідомляє ukrinform.ua.

«Зеленому тижні» – найбільшій у світі виставці досягнень в галузі сільського господарства, виробництва продовольчих товарів і садівництва. При цьому участь нашої країни в агровиставці стала набагато репрезентативнішою, масштабнішою і гучнішою.

«Україна, як велика країна з прекрасними людьми, з потужною сільськогосподарською галуззю, просто не мала права не бути присутньою на «Зелених тижнях». Я щасливий, що ми повернулися на експо зі своїм павільйоном», – заявив агентству в.о. міністра аграрної політики Максим Мартинюк

Стенди поділені за галузевим принципом, за напрямками: сир/молочка/м’ясопродукти, цукерки/хлібобулочні вироби та алкогольні/слабоалкогольні/безалкогольні напої – загалом 21 напрямок аграрного бізнесу, в цілому 56 компаній.

Серед компаній представлені як ті, що вже налагодили співпрацю із зарубіжними країнами, так і ті, які тільки збираються це робити.

Обладнання для оформлення стендів везли в Берлін три фури, а продукти та обладнання доставляли двома фурами – 19 тис. кг зразків української продукції.

Залишити відповідь