Понеділок, 29 Квітня, 2024
Політика

“Не пригадую жодної спроби Тимошенко зробити щось для медицини”, – заступник голови ВР

Коментуючи рішення суду щодо відсторонення виконувачки обов’язків міністра охорони здоров’я Уляни Супрун, а також критику діяльності в.о. міністра окремими політиками, зокрема Юлією Тимошенко, Оксана Сироїд нагадала, що Тимошенко тривалий час очолювала уряд країни.

Про це заявила заступник голови Верховної Ради України Оксана Сироїд, передає ZIK.

«На жаль, я не пам’ятаю, а на той час я вже щільно працювала з парламентом, жодних спроб щось зробити в українській медицині. От не пам’ятаю. Я вважаю, що сьогодні немає в українській політиці людини, яка має будь-яке моральне право чи легітимність критикувати те, що робить Уляна Супрун, бо ніхто більше і краще за неї поки що не робив. От якщо доживемо до того, що хтось буде робити краще, то він тоді зможе покритикувати», – заявила Оксана Сироїд.

Заступник голови Верховної Ради України додала, що якби у ВРУ винесли на голосування питання щодо призначення Уляни Супрун на посаду міністра, вона, хоч і перебуває в опозиції, підтримала б таке рішення. На її думку, уряд не вносить на голосування призначення Уляни Супрун на посаду, оскільки, ймовірно, вигідно тримати її у статусі в. о., що робить її вразливою.

Залишити відповідь