П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Кіно

Дивимося тизер серіалу “Виверт-22” з Джорджем Клуни в головній ролі

Фото: кадр із серіалу "Catch-22"


Стрімінговий сервіс Hulu опублікував перший тизер міні-серіалу “Виверт” -22″ (Catch – 22) . Це телевізійна адаптація однойменного роману Джозефа Хеллера. Прем’єра якого очікується 17 травня.

Головний герой антивоєнної сатири – капітан Йоссариан під час Другої світової війни служить пілотом у бомбардувальному полку ВПС США, який розквартирований на острові Пианоза в Італії. Після загибелі свого товариша під час нальоту на території, контрольовані німецькими військами, він починає ненавидіти саму ідею військового протистояння і намагається найабсурднішими способами “закосити” від військової служби, прикидаючись божевільним.

Шестисерійний телепроект Джорджа Клуні, який розробляли компанії Paramount TV та Anonymous Content, стане вже другою повноцінною екранізацією роману. Перша була знята Майком Николсом в 1970 році з Аланом Аркином, Річардом Бенджамином, Джоном Войтом, Ентоні Перкинсом і Мартіном Шином в головних ролях.

Джордж Клуни виступає не лише як режисер серіалу і актор, але і взяв участь в продюсуванні цього проекту.


Фото: кадр із серіалу “Catch-22”


Творцями і акторами серіалу є:
Режисери: Джордж Клуни, Грант Хеслов, Елен Керас
Сценаристи: Джозеф Хеллер, Люк Дейвис, Дэвид Мишо
У ролях: Крістофер Эбботт, Кайл Чандлер, Джордж Клуни, Мартін Делани, Рафи Гаврон, Джанкарло Джаннини, Герран Хауэлл, Хью Лори, Грэхэм Патрік Мартін та інші актори.

Залишити відповідь