Вівторок, 23 Квітня, 2024
Розваги

Сучасний цирк Німеччини даватиме мегашоу в Києві

Впродовж двох годин увага глядачів прикута до карколомних та небезпечних трюків

До Києва з гастрольною групою завітав сучасний цирк з Німеччини, який презентує нове мегашоу “Black and White” – Чорне і Біле. Впродовж двох годин увага глядачів прикута до карколомних та небезпечних трюків, які супроводжує об’ємний звук, феєричне видовище світла та феноменальні спецефекти, поєднання яких створює динамічне видовище.

“Тут дуже небезпечні номери. Артисти виконують дуже небезпечні трюки, без будь-якої страховки”, – розповідає акробат Владислав Дробінко.

Артистам з Колумбії не відома сила тяжіння. На “Колесі смерті”, на висоті 16 метрів вони без будь-якої страховки та пасків безпеки виконують екстремальні небезпечні стрибки та ризиковані маневри. На Шоу також можна відчути колорит традиційної індійської музики у виконанні унікальних елементів Йоги.

Від побаченого у глядачів перехоплює подих.

На відвідувачів також чекає виступ закоханої пари повітряних гімнастів на ременях, екстремальні виконавці на зустрічних гойдалках. Ну а центральним номером програми є літаючі мотобайкери, які перелітатимуть 13-метровий манеж і при цьому дивуватимуть глядачів мегавражаючими стрибками. Мотофристайлери вже підкорили тисячі глядачів з багатьох країнах світу.

Залишити відповідь