Четвер, 28 Березня, 2024
Музика

Бред Пітт та Пітер Берг знімуть документальний фільм про відомого рок-музиканта Кріса Корнелла

Фото: Brad Pitt / Chris Cornell Credit: Getty .

Відомий актор Бред Пітт і кінорежисер Пітер Берг відомий за фільмами “Хенкок”, “Глибоководний горизонт” та “Морський бій”. Займуться створенням документального фільму про відомого американського рок-музиканта, вокаліста груп Soundgarden і Audioslave Кріса Корнелла. Він пішов з життя 18 травня 2018 року.

Про це повідомило видання Variety. Продюсерами проекту виступають вдова музиканта Вікі, а також Бред Пітт і Пітер Берг.
Відомо, що Корнелл і Пітт дружили більше десяти років.

У 1984 році Кріс Корнелл заснував групу Soundgarden, якій судилося увійти в історію, як однієї з команд сіетловского гранжу разом з Nirvana, Alice in Chains і Pearl Jam. Тоді ж музикант, який почав свій творчий шлях відразу в двох амплуа – барабанщика і вокаліста, і лише через якийсь час взяв гітару, здобув визнання, завороживши світ своїм голосом. Група проіснувала 13 років, встигнувши випустити шість студійних робіт, а їх четвертий полноформатник “Superunknown”, став для Soundgarden повноцінним проривом, захопивши вершини світових чартів.
У 1997 Soundgarden розпалися, встигнувши випустити останній на той період альбом “Down on the Upside”, а Кріс Корнелл почав сольну кар’єру. Пізніше став учасником групи Audioslave.

Залишити відповідь