П’ятниця, 29 Березня, 2024
Музика

Британська рок-руппа Stereophonics з новим треком “Chaos From The Top Down”

Photo: Stereophonics/Andrew Whitton

Музиканти відомої британської рок-групи Stereophonics випустили новий трек під назвою “Chaos From The Top Down”. Це перша студійна робота групи, з моменту виходу в 2017 році останнього альбому музикантів “Scream Above The Sounds”. Продюсерами пісні виступили фронтмен групи Келлі Джонс і Джордж Дракуліас, який відомий тим що раніше працював з групою Primal Scream.

Британський рок-гурт Stereophonic , заснований у 1992 році в містечку Кумаман у долині Кінон, Уельс. Нині до складу гурту входять: Келлі Джонс (вокал і гітара), Річард Джонс (бас-гітара, бек-вокал), Адам Зіндані (гітара, бек-вокал), Джеймі Моррісон (барабани) та член турне гурту Тоні Кіркхем (клавішні). Спочатку група влючала Стюарта Кейбла (1992—2003) і Хав’єра Вейлера (2004—2012) за барабанами. За весь час існування музиканти групи випустили дев’ять студійних альбомів.

Історія групи бере початок в ранніх 90-х, коли Келлі Джонс (Kelly Jones) (гітара, вокал), Річард Джонс (бас) і Стюарт Кейбл (ударні), троє друзів дитинства, вирішили створити рок-групу, яку вони спочатку охрестили Blind Faith, але незабаром з’ясувалося, що таку назву носила група Еріка Клептона. Через деякий час з’явилася перейменована група Tragic Love Company, названа на честь улюблених груп музикантів: The Tragically Hip, Mother Love Bone і Bad Company. Пізніше Стюарт Кейбл запропонував назву Stereophonics, яке він прочитав на фотографії своєї бабусі. Назва була схвалена іншими членами групи, і група стала називатися The Stereophonics. Це назва протрималася аж до 1996-го, коли група взяла остаточну назву Stereophonics.

Залишити відповідь