Середа, 24 Квітня, 2024
Кримінал

Поліція вилучила понад 40 тисяч літрів фальсифікованого алкоголю

Співробітниками територіальних підрозділів захисту економіки Національної поліції були припинені підпільні виробництва фальсифікованого алкоголю та вилучено з обігу алкогольної продукції сумнівної якості на суму понад 3 мільйони гривень.

Про це повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України.

Під час проведення заходів оперативники управлінь захисту економіки встановили не тільки місця виробництва фальсифікату, а також канали збуту готової продукції та джерела постачання спирту.

Викриті правоохоронцями «цехи» розміщувалися у підсобних приміщеннях, що належали їх організаторам або у спеціально орендованих для цього гаражних боксах. За допомогою змішування двох компонентів працівники «цехів» отримували «горілку», а якщо додавали барвники та ароматизатори – «коньяк», «віскі», «ром» тощо.

Завдяки проведеним заходам, з початку року працівниками територіальних підрозділів захисту економіки разом з іншими правоохоронними органами було попереджено потрапляння на споживчий ринок та вилучено із обігу понад 40 тисяч літрів фальсифікованої алкогольної продукції сумнівної якості.

Залишити відповідь