Вівторок, 23 Квітня, 2024
Мистецтво

У Лондоні відкривається галерея пенісів

Наприкінці лютого у британській столиці відкривається виставка, присвячена чоловічому тілу та здоровому розумінню сексуальності

У лондонському кварталі Шордітч 26 лютого запускається галерея пенісів, організована ініціативою The Book of Man. Це масштабний проект, який включає експозицію, присвячену оголеному тілу чоловіків – Галерею пенісів, повідомляє Platfor.ma.

За кілька тижнів до початку події організатори попросили будь-яких чоловіків надсилати їм чорно-білі фотографії своїх членів під лозунгом «Ваш пеніс може бути зіркою». Деякі з них будуть виставлятися на експозиції. При цьому ідеологи проекту дуже просили не надсилати знімки ерегованих фалосів, оскільки виставка не має нічого спільного з порно, а також уникати обличь, оскільки «пеніси мають бути анонімними».

На переконання організаторів, це скоріше гімн різноманітності. Саме для цього в експозиції будуть представлені пеніси різних форм і розмірів, в рамках виставки пройдуть різноманітні просвітницькі зустрічі та лекції про соціальні табу.

Залишити відповідь