Четвер, 28 Березня, 2024
Політика

Вакарчук розповів про спілкування з кандидатами в президенти України

Лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук розповів про спілкування з Зеленським, Порошенко та Тимошенко

Співак і музикант Святослав Вакарчук заявив, що вже кілька років не спілкувався з кандидатами у президенти Володимиром Зеленським та Юлією Тимошенко, а з президентом Петром Порошенком спілкувався у грудні минулого року за ініціативою глави держави.

Про це він розповів в інтерв’ю “Українській правді”.

На питання, чи пропонував йому Зеленський об’єднати зусилля і разом піти на вибори, Вакарчук відповів, що вже декілька років з ним не спілкувався.

Також він зазначив, що не дивиться відеоблоги шоумена, бо має багато інших справ у своєму житті.

Щодо спілкування з Тимошенко та Порошенком, з якими він знайомий з помаранчевих часів, то співак розповів, що його знання по різних людей перебільшують.

“З більшістю кандидатів у президенти, які зараз є, я знайомий або ледве-ледве, або взагалі не знайомий”, – сказав Вакарчук.

На питання, про що говорить з Тимошенко, коли з нею зустрічається, музикант сказав, що не бачив її чотири роки.

При цьому на уточнення, що вони бачились на на Ялтинській конференції і Тимошенко сиділа у першому ряду і уважно слухала його виступ, зазначив, що вони лише привіталися і він не бачив, де сиділа лідерка “Батьківщини”.

Щодо зустрічі з Порошенком, яка відбулася в Адміністрації президента у грудні минулого року на запрошення президента, то Вакарчук розповів, що крім виборчої реформи майже нічого не обговорювали.

“Більшість речей стосувалися в загальному ситуації в країні, важливих справ, які зроблені, мають бути зроблені і будуть зроблені”, – сказав співак.

“99% стосувалося того, як зробити справжні зміни в країні. З моєї точки зору, це була основна мета”, – додав він.

На питання, для чого Порошенко його покликав і чи схиляв до чогось, Вакарчук відповів, що це питання не до нього і додав, що не обговорює кандидатів у президенти.

Залишити відповідь