Середа, 15 Травня, 2024
В Києві

КМДА хоче затвердити компенсацію пільговикам за проїзд на рівні 240 гривень на місяць

Київська міськдержадміністрація опублікувала проект розпорядження про затвердження розміру щомісячної компенсації пільговикам проїзду всіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах.

Про це повідомляє Офіційний портал Києва.

Відповідно до статті 23 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 1992 року № 731 «Про затвердження Положення про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 14 березня 2018 року № 197 «Деякі питання надання пільг у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах», з метою  реалізації державної політики щодо соціального захисту осіб, які мають право на пільги з оплати проїзду:

  • Затвердити на 2019 рік розмір щомісячної готівкової виплати окремим категоріям громадян, визначених пунктом 2 Порядку надання пільг у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 березня 2018 року № 197, які мають пільги з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських та приміських (крім залізничного та річкового транспорту) маршрутах у сумі 240,0 грн.
  • Це розпорядження набирає чинності з дня його оприлюднення.
  • Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови Київської міської державної адміністрації згідно з розподілом обов’язків.

4 коментарі

  • Виходить, що пільговик може проїхати один раз в день протягом місяця, а додому йому вже не потрібно повертатися або один раз в два дні туди і назад, а в інші дні йому немає необхідності поїхати, наприклад, в поліклініку. А чому так вирішила наша шановна КМДА?

  • Бидне падло кличко, не має грошей пільговикам. Напевне хоч сам доїдає гарно та підкормлює своє близьки падло! Хоча може він і хороший, просто не може читати, що йому на підпис сують?) А може його заставляють москалі? Згадайте, ми ж не такий вибір робили, він і сильніше виглядав і розмовляв більш на людину схоже….

Залишити відповідь