Вівторок, 16 Квітня, 2024
Кримінал

У Чернівецькій області невідомі прив’язали агіт-намет Тимошенко до машини та поїхали

Інцидент стався 3-го березня приблизно о пів на 10 годину ранку у селищі міського типу Красноїльськ. Поліцейські затримали одного із зловмисників.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Четверо невідомих осіб під’їхали на автомобілі іноземної реєстрації до агітаційної палатки одного з кандидатів на пост Президента України. Зловмисники почали чіплятись до агітатора і вчиняти хуліганські дії: пошкодивши палатку, причепили її до автівки та втекли з місця злочину в невідомому напрямку.

На місце події одразу направлено групу реагування патрульної поліції Сторожинецького ВП, слідчо-оперативні групи обласного управління Нацполіції та місцевого відділу поліції.

Для розшуку автомобіля зловмисників у Сторожинецькому та прилеглих районах введено план «Перехват». Орієнтовані групи реагування патрульної поліції та наряди УПП.

Під час першочергових слідчо-розшукових дій поліцейські встановили одного з нападників і його місцезнаходження. Ним виявився 31-річний житель сусіднього села Буденець. Наразі поліція встановлює обставини правопорушення, а також інших причетних до нього осіб.

За вказаним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Інформація про побиття агітатора, яка активно поширюється в мережі Інтернет, не відповідає дійсності.

Залишити відповідь