Четвер, 25 Квітня, 2024
ПолітикаСкандал

Розенблат оприлюднив компромат на директора НАБУ Артема Ситника

Позафракційний народний депутат Борислав Розенблат оприлюднив запис, на якому людина із голосом директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника розповідає, що допомагала кандидату у президенти США Гілларі Клінтон під час виборів у 2016 році. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, пише Українська правда.

“Я маю беззаперечні докази того, що директор антикорупційного бюро працював на одного із кандидатів у президенти Сполучених Штатів Америки, розголошуючи матеріали слідства та передаючи їх іншій іноземній державі, щоби вплинути на виборчий процес на підтримку одного із кандидатів у президенти”

– написав він, згадавши, що раніше виграв суд проти Ситника і нардепа Сергія Лещенка.

Раніше в ефірі 112 каналу Розенблат заявив: “У мене є достеменна інформація про те, що… пан Ситник дійсно зливав інформацію щодо “чорної бухгалтерії” на користь кандидата від демократів Гілларі Клінтон”.

Він сказав, що на оприлюдненому записі Ситник “чітко зазначає, що він працює на Гілларі і все робить в інтересах українського народу, але проти американського народу”.

“Тому що американцям вигідний Трамп, а Україні більше вигідна Гілларі. Це державна зрада”, – заявив Розенблат.

На записі людина із голосом Ситника каже: “Я ж Гілларі помагав жеж…”

“Там як раз Гілларі чого програла, я ж коли чорну бухгалтерію розслідував, ми ж оприлюднили дані Манафорта, якого посадили… Манафорт, це ж був керівник вищого штабу Трампа”, – каже чоловік.   

 

скріншот

Залишити відповідь