Четвер, 28 Березня, 2024
Спорт

Клуби УПЛ підтримали перенесення матчів чемпіонату та Кубку України під час президентських виборів

Клуби УПЛ на загальних зборах одноголосно прийняли рішення перенести матчі чемпіонату і Кубка України у зв’язку з проведенням виборів президента України.

Про це повідомляє сайт Footboom.com.

Національна поліція України зазначила в листі до УПЛ, що в період з 28 березня по 2 квітня і з 19 по 23 квітня (якщо буде другий тур) направлятиме максимальну кількість правоохоронців на ділянки проведення виборів.

Також перед прийняттям рішення врахували побажання керівників служб безпеки клубів УПЛ, співробітників ФФУ, УПЛ та головного тренера збірної України Андрія Шевченка, який просив перенесення 32-го туру на кінець травня.

Таким чином, матчі 23-го туру перенесли з 30 березня на 3 квітня. Це стосується клубів, що беруть участь в 1/4 фіналу Кубка України. Хто не грає в чвертьфіналі, може провести матчі 23-го туру 6 квітня.

Матчі 1/4 фіналу Кубка України перенесли з 3 квітня на 6-7 квітня. Дати зустрічей півфіналу Кубка України визначать додатково.

Ігри 26-го туру перенесені з 20 на 24 квітня. Матчі 32-го туру перенесли з 26 на 30 травня. Перехідні ігри між УПЛ і першою лігою перенесли з 29 травня і 2 червня на 4 і 8 червня відповідно.

Залишити відповідь