Середа, 24 Квітня, 2024
АвторськеСпорт

Champion Hall – заклад для чемпіонів та вболівальників. Тепер відчинено (фото, відео)

Учора урочисто відкрився новий простір унікального формату – Champion Hall, перший і єдиний в Україні комплекс, який об’єднав в собі Спорт Хаб, зал для інтелектуальних ігор, ресторан і караоке. Цю подію було відзначено великою вечіркою, на червону доріжку якої було запрошено знаменитих спортсменів, селебрітіз, дизайнерів, політиків, бізнесменів, журналістів і блогерів.

Вели вечір Катя Осадча з Юрієм Горбуновим та телеведучий Слава Варда. Розповіді про те, які можливості відкриває «майбутня мекка» людей, що цікавляться спортом, чергувалася з музикою. І то не лише виступами шоу-балету «FREEDOM» та групи Mozgi: на честь відкриття найсильніша людина планети Василь Вірастюк влаштував справжній dj-set.

У рамках заходу також відбулася церемонія відкриття Залу спортивної слави України. Його експонатами стануть гіпсові 3D-зліпки рук видатних українських спортсменів, чиї досягнення прославили Україну, як-от Юрій Чебан (веслувальник-каноїст, олімпійський чемпіон), Юлія Джіма (біатлоністка, олімпійська чемпіонка), Ілля Кваша (стрибки у воду, призер Олімпійських ігор), Ганна Сорокіна (призерка Олімпійських ігор, стрибки у воду), Станіслав Медведенко (баскетболіст, який більшу частину кар’єри провів у НБА, де виступав за клуби «Лос-Анджелес Лейкерс» і «Атланта Гокс»), Олексій Михайличенко (легенда радянського й українського футболу), Ельбрус Тедеєв (олімпійський чемпіон, заслужений майстер спорту України, президент Асоціації спортивної боротьби України),  Наталія Добринська (легкоатлетка (багатоборство), олімпійська чемпіонка), Яна Шемякіна (шпажистка, олімпійська чемпіонка), Ольга Саладуха (легкоатлетка, що спеціалізується в потрійному стрибку та стрибках у довжину, чемпіонка світу, бронзова призерка Олімпійських ігор, триразова чемпіонка Європи, заслужений майстер спорту України), Олександр Шовковський (входить у трійку футболістів, що провели найбільше матчів за національну збірну України), Леся Цуренко (тенісистка, друга ракетка України), Стелла Захарова (гімнастка, олімпійська чемпіонка), Олександр Крикун (легкоатлет, що спеціалізувався у метанні молота, призер Олімпійських ігор), Юлія Левченко (легкоатлетка, що спеціалізується в стрибках у висоту, срібна призерка чемпіонату світу, чемпіонка юнацьких Олімпійських ігор), Олег Лісогор (плавець, екс-володар світового рекорду на дистанції 50 м брасом), Олександр Авраменко (фристайл, олімпійський чемпіон) та Василь Вірастюк.

Усі ці спортсмени не лише піднесли руки в традиційному жесті для спільного фото, а й залишили їх «відбитки» для майбутніх зліпків, занурюючи в спеціальні горщики.

Гостям також презентували «простір чемпіонів» – місце, облаштоване спеціально для перегляду спортивних подій у комфортних умовах. У цій окремій зоні розташований найбільший у Східній Європі (принаймні так запевняють організатори) full HD екран діагоналлю 370 дюймів (9,4 метра). Крім того, весь комплекс обладнано ТВ-панелями, аби гості могли переглядати кілька матчів і поєдинків одночасно. Відкриваючи «простір чемпіонів», смолоскип до цифрової чаші підніс Олександр Авраменко.

Ще на церемонії відкриття спортсмени ділилися планами, які змагання тут дивитимуться. І закликали всіх охочих скласти їм компанію. І якщо Champion Hall і не стане «місцем, де всі спортсмени збиратимуться разом», як його позиціонували ведучі, то принаймні велика їх кількість справді сюди навідуватиметься.

Залишити відповідь