П’ятниця, 19 Квітня, 2024
КіноУкраїна

Українська стрічка отримала головний приз на кінофестивалі у Вільнюсі

Кінопроект “Мої думки тихі” режисера Антоніо Лукіча здобув головний приз на індустріальній платформі Вільнюського міжнародного кінофестивалю Meeting Point Vilnius

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

Meeting Point – Vilnius – це індустріальна платформа Вільнюського міжнародного кінофестивалю (Литва), що проходить щорічно у березні. У рамках платформи кінематографісти представляють свої дебютні роботи найкращим сейлз-агентам і фестивальним відбірникам. 

Як зазначається, дебютний повнометражний ігровий фільм режисера Антоніо Лукіча “Мої думки тихі” – це історія про молодого звукорежисера Вадима. Зазнавши безліч невдач в роботі та особистому житті, він отримує шанс розпочати все спочатку. Просте завдання – записати голоси закарпатських тварин – може стати його шансом назавжди залишити “незручну Україну” і вирушити в “привабливу Канаду”. Подалі від проблем. Однак все виявляється набагато складніше, коли головним супутником у новій роботі виявляється найменш підхожа для цього людина – мама Вадима. 

Кінопроект трагікомедії “Мої думки тихі” став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно. Над виробництвом фільму працює команда студії Toy Cinema, продюсерами є Алла Біла та Дмитро Суханов.

Наразі завершується виробництво фільму, картина готується до релізу цього року.

Залишити відповідь