Четвер, 25 Квітня, 2024
Політика

У штабі Зеленського не підтримали пропозиції Порошенка провести дебати в робочий час

Пропозицію щодо проведення дебатів на НСК “Олімпійський” 19 квітня між 16:00 і 18:00 у штабі Зеленського назвали недоцільною

У штабі кандидата в президенти України Володимира Зеленського вважають недоцільною пропозицію щодо проведення дебатів на НСК “Олімпійський” 19 квітня з 16:00 до 18:00. Про це повідомив спікер з питань перебігу виборчої кампанії штабу Зеленського Дмитро Разумков, передає “Інтерфакс-Україна”.

“Законом передбачено, що дебати відбуваються з 19:00 до 22:00 19 квітня, якщо я не помиляюся. Чому вони шукають щоразу якісь лазівки, щоб туди (на НСК “Олімпійський”, – ред.) не прийти, – це питання. Насправді, якщо ми навіть говоримо про наших співгромадян, то в робочий час (з 16:00 до 18:00 п’ятниці, як запропонував раніше штаб Порошенка, – ред.), у п’ятницю, їм буде важко прийти на стадіон, ніж увечері, коли в усіх уже закінчиться робочий день, щоб послухати кандидатів у президенти”, – повідомив Разумков.

Він ще раз підкреслив, що дебати, згідно із законодавством, мають розпочинатися з 19:00 19 квітня, і саме цей час спочатку було запропоновано штабом Зеленського.

Раніше у виборчому штабі Петра Порошенка запропонували кандидату в президенти України, шоумену Володимиру Зеленському провести передвиборчі дебати на НСК “Олімпійський” між 16:00 і 18:00 в п’ятницю, 19 квітня, а потім взяти участь у дебатах у студії “Суспільного”.

Залишити відповідь