Середа, 24 Квітня, 2024
КультураМистецтво

ІХ МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ «КНИЖКОВИЙ АРСЕНАЛ» (фото, відео)

ВІЙСЬКОВА ЛІТЕРАТУРА У «ВЕТЕРАНСЬКОМУ НАМЕТІ»

Прес-конференція на тему: «Військова література у «Ветеранському наметі» на ІХ Міжнародному фестивалі «Книжковий Арсенал». Учасники:  Ірина Фріз, міністр у справах ветеранів; Олеся Островська-Люта, директор «Мистецького Арсеналу»; Олександр Терещенко, заст.міністра у справах ветеранів, ветеран, учасник боїв в Донецькому аеропорту, автор книги «Життя після 16:30»; Юрій Руденко, ветеран, автор книг «Психи двох морів» та «Світло та цеглина». Організатор: Міністерство у справах ветеранів України

 Учасники прес-конференції розповідають про перший і унікальний простір, який розгорнеться на Міжнародному фестивалі «Книжковий Арсенал» під назвою «Ветеранський намет».

«Ветеранський намет» – це далеко не умовний простір. Вперше посеред внутрішнього двору Арсеналу буде встановлено справжній армійський намет із відповідними елементами армійського устаткування. В цьому просторі будуть зібрані книжки українських захисників.

У перший день фестивалю пройде презентація «Ветеранського намету». Також  протягом 22-26 травня відбудуться наступні заходи – дискусія про військову літературу, автограф-сесії і спілкування з авторами книг.

Залишити відповідь