Субота, 20 Квітня, 2024
ОсвітаСуспільство

Розпочалася реєстрація на ЗНО в магістратуру

Реєстрацію здійснюватиме приймальна комісія одного з вищих навчальних закладів, в якому вступник бажає взяти участь у конкурсному відборі.

Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Під час реєстрації приймальна комісія створює запит на формування екзаменаційного листа та його оформлення. Вступник вважається зареєстрованим після отримання екзаменаційного листа”, – повідомили в УЦОЯО.

Інформація про пункти тестування, в якому вступник буде проходити вступні випробування, буде вказана в запрошенні-перепустці, який з’явиться на інформаційній сторінці (“Кабінет учасника” на сайті УЦОЯО) не пізніше ніж за два тижні до дня проведення іспитів.

В 2019 році всі бажаючі отримати ступінь магістра за спеціальностями “право” і “міжнародне право”, повинні взяти участь в єдиному фаховому вступному випробуванні та єдиному вступному екзамені.

Для отримання ступеня магістра зі спеціальностей “музеєзнавство, пам’яткознавство”, “менеджмент соціокультурної діяльності”, “інформаційне, бібліотечна і архівна справа” галузі знань “культура і мистецтво”, спеціальностями галузей знань “гуманітарні науки” (крім спеціальності “філологія”), “богослов’я”, “соціальні та поведінкові науки”, “журналістика”, “управління і адміністрування”, “інформаційні технології”, “сфера обслуговування”, “публічне управління та адміністрування”, “міжнародні відносини” (крім спеціальності “міжнародне право”) потрібно складати єдиний вступний іспит з іноземної мови.

Залишити відповідь