Субота, 20 Квітня, 2024
InГаджет

Vodafone розширив мережу 4G для українських міст та сіл

Vodafone розширив мережу 4G ще для 60 міст та сіл в 15 областях України

Як повідомила прес-служба оператора, 4G покриття забезпечено в Дніпропетровській області – селище Меліоративне.

У Київській області: Мотовилівка, Крушинка, Великі Прицьки, Віта-Поштова, Вороньків, Гатне, Гурівщина, Гора, Студеники, Жукин, Рогозів, Рудницьке, Семиполки, Петрушки, Вища Дубечня, Петрівці, Іванків, Старі Безрадичі, Циблі, Лішня, Переяславське, Митниця, Петропавлівське, Мартусівка, Гребінки, Загальці, Бузова, Дослідницьке, Ржищів. У Миколаївській області – Очаків і в Черкаській області: Червона Слобода, Лисянка.

У Рівненській області: Володимирець, Дубровиця, Нова Любомирка, а в Івано-Франківській області: Драгомирчани, Вістова.

В Полтавській області: Дудниково, Ромодан, Поповка, а в Харківській області: Флоринка, Феськи. Крім цього, у Сумській області: Порозок, в Запорізькій області: Матвіївка, у Волинській області: Олика, у Львівській області: Містечко і в Херсонській області: Кохани.

Також, в Луганській області: Біловодськ, Білокуракине та в Донецькій області: Біленьке, Шабельківка, Билбасівка, Рівне, Мангуш, Покровське, Константинополь, Мелекіно, Урзуф, Білосарайська Коса. Зазначається, що географія покриття інтернету четвертого покоління включає 24 області України.

Також в компанії зазначили, що після запуску 4G абоненти Vodafone можуть набагато активніше користуватися мобільним інтернетом та послугами на базі 4G, такими як стрімінг HD TV, онлайн-ігри, активно використовувати хмарні сервіси, а також нові напрями: “інтернет речей”, телемедицина, smart-управління енергетикою і сільським господарством, мобільні електронні гаманці.

Залишити відповідь