Неділя, 19 Травня, 2024
Світ

Президент США образив Меган Маркл і мера Лондона

Стало відомо, що Меган Маркл не буде присутньою на зустрічі з президентом США Дональдом Трампом, який збирається відвідати Велику Британію з офіційним візитом

Не секрет, що герцогиня Сассекська не у захваті від Дональда Трампа. Ще 2016 року майбутня дружина принца Гаррі в інтерв’ю The Nightly Show назвала Трампа “жононенависником” і людиною, яка руйнує суспільство зсередини.

Пізніше, у мережі з’явився аудіозапис інтерв’ю президента з виданням The Sun, де Дональд Трамп назвав Меган “неприємною”, – пише ТСН.

На слова журналіста про критику політики Трампа герцогинею, лідер сполучених штатів відповів, що і не підозрював, яка вона “неприємна”.

“Я ніколи не називав Меган Маркл “неприємною”. Це були фейкові новини! Чи зможуть CNN, New York Times та інші вибачитися? Сумніваюся!”, – написав у соцмережі Дональд.

Дональд Трамп назвав “відмороженим невдахою” мера Лондона Садіка Хана, який неодноразово критикував американського президента у минулому.

“Садік Хан, який, як усі вважають, погано виконує свою роботу на посаді мера Лондона, виявив дурну недоброзичливість у зв’язку з візитом президента Сполучених Штатів – безумовно, найважливішого союзника Сполученого Королівства. Він – відморожений невдаха, який повинен сконцентрувати свою увагу на злочинності в Лондоні, а не на мені”, – написав Трамп у своєму Twitter.

“Хан дуже нагадує мені нашого дуже тупого і некомпетентного мера Нью-Йорка де Блазіо, який також жахливо працював… У будь-якому випадку, я з нетерпінням чекаю можливості стати великим другом Сполученого Королівства, і з нетерпінням чекаю мого візиту”, – зазначив Трамп, підкресливши, що його літак заходить на посадку в лондонському аеропорту.

Залишити відповідь