Субота, 20 Квітня, 2024
Кіно

Дивимося прем’єру кримінальної драми Метта Деймона і Бена Аффлека “Місто На Пагорбі” заснованої на реальних подіях

Кабельний канал Showtime випускає нову кримінальну багатосерійну драму “Місто на пагорбі”, продюсерами якої виступають Метт Деймон і Бен Аффлек.

Дія серіалу відбувається на початку 1990-х у Бостоні, правоохоронні органи якого перебувають у владі корупції та расизмі. Проте громадянське суспільство повстає та очищує місто від корупціонерів.

У центрі історії – афро-американський окружний прокурор, який залишив адвокатську практику. Разом із корумпованим, але шановним ветераном ФБР він береться за розслідування історії сім’ї, яка викрадає автомобілі з Чарльзтона, однак справа швидко розростається і, в результаті, розкриває секрети всієї правоохоронної системи Бостона. Коли вони разом вирішують покінчити з бандою інкасаторів і нальотчиків.
Творець “Міста на пагорбі” і виконавчий продюсер – Чак Маклін (“Бостонський душитель”). Багаторазовий володар премії “Еммі” Том Фонтана (“Вбивство: життя на вулиці”) виступає в ролі шоураннера, виконавчого продюсера і одного з авторів . Головні ролі в картині зіграли Кевін Бейкон і Елдіс Ходж.

Загалом драма матиме 12 епізодів . Прем’єра першого з них запланована на 16 червня.

Залишити відповідь