П’ятниця, 29 Березня, 2024
Війна

Збройні формування РФ 30 разів порушили режим припинення вогню

Двічі з них – із застосуванням забороненої зборої. Двічі ворог застосовував міномети калібру 120 та 82 мм, а також обстрілював наших захисників з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це повідомляється у ранковому зведені штабу ООС.

“В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник 23 рази обстріляв позиції Об’єднаних сил: шість разів Водяне – із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; два рази околиці населеного пункту Талаківка – з великокаліберних кулеметів; три рази поблизу Павлополя – з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів; Новотроїцьке – з великокаліберних кулеметів”, – зазначається в повідомленні.

Окрім цього, два рази бойовики обстріляли околиці Лебединського – з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, чотири рази поблизу населеного пункту Пищевик – зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, Богданівку – зі станкового протитанкового гранатомету, великокаліберного кулемету, зенітної установки та стрілецької зброї, в районі Опитного – з мінометів калібру 120 мм та станкового протитанкового гранатомету, двічі Широкине – з 82 мм міномету, станкового протитанкового гранатомету, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї та поблизу населеного пункту Новогнатівка – зі станкового протитанкового гранатомету.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” позиції українських бійців були обстріляні 7 разів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування “Схід” ворог здійснив 5 обстрілів позицій українських захисників.

Від початку поточної доби ворог обстріляв позиції Об’єднаних сил 7 разів.

Залишити відповідь