П’ятниця, 29 Березня, 2024
Війна

На передовій поранено трьох українських бійців

За даними розвідки, 23 червня двох окупантів було знищено та ще двох поранено

23 червня збройні формування РФ 34 рази порушили режим припинення вогню. З них вісім разів – із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 152 мм, мінометів калібру 120 та 82 мм.

Противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, йдеться у ранковому зведенні штабу ООС.

18 разів обстріляно було позиції Об’єднаних сил: поблизу Павлополя – з міномета калібру 120 мм; чотири рази у районі населеного пункту Авдіївка – з мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів різних систем; п’ять разів околиці Водяного – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; поблизу Пісків – з автоматичних гранатометів; неподалік Мар’їнки – з ручного протитанкового гранатомета; двічі околиці Старогнатівки – з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї; неподалік Лебединського – з ручного протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї; двічі в районі населеного пункту Широкине – зі стрілецької зброї; поряд з Опиним – зі стрілецької зброї.

16 разів:район населеного пункту Шуми – з ручного протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї;

  • – околиці Південного – з автоматичних гранатометів;
  • – поблизу Травневого – з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї;
  • – п’ять разів околиці Новолуганського – з артилерії 152 мм, мінометів 120 та 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї;
  • – у районі населеного пункту Майорськ – з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї;
  • – поблизу Новгородського – з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї;
  • – поряд зі Щастям – з автоматичних гранатометів;
  • – у районі населеного пункту Світлодарськ – із гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів;
  • – неподалік Луганського – з гранатометів різних систем;
  • – тричі околиці Кримського – з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

За минулу добу троє українських військовослужбовців отримали поранення. Відкриваючи вогонь у відповідь, сили ООС не порушували Мінських угод, наголосили в штабі.

За даними розвідки, 23 червня двох окупантів було знищено та ще двох поранено.

Від початку поточної доби ворог два рази обстріляв позиції Об’єднаних сил.

Залишити відповідь