П’ятниця, 19 Квітня, 2024
InГаджет

Apple хоче випустити більш дешевий iPhone

Більш дешевий сканер відбитків пальців, який планується встановити замість дорогого Face ID, можуть помістити або на задню стінку, або під екран

Компанія Apple планує випустити версію iPhone без сканера особи Face ID, замість якого з’явиться сенсор Touch ID.

Це рішення дозволить знизити вартість iPhone на китайському ринку, де компанія намагається конкурувати з дешевими пристроями Oppo і Huawei, пише 9to5mac.

Більш дешевий сканер відбитків пальців, який планується встановити замість дорогого Face ID, можуть помістити або на задню стінку, або під екран, як це робить більшість виробників.

Ця версія iPhone буде продаватися лише на території Китаю. Відзначається, що Apple і раніше випускала особливі модифікації пристроїв, як iPhone Xs Max і Xr з двома фізичними SIM-картами, тоді як в інших країнах продавалися телефони з однією фізичною картою і однією eSIM. Як зазначає akket.com із посиланням на GizmoChina, новий пристрій «яблучної» корпорації анонсують вже у вересні цього року разом із iPhone 11.

Новинка повинна отримати подвійну основну камеру, корпус зі скла, підтримку бездротової зарядки Qi, а також безліч інших особливостей, включаючи чіп NFC для роботи з платіжною системою Apple Pay.

Залишити відповідь