Четвер, 25 Квітня, 2024
Кримінал

СБУ припинила діяльність наркоугруповання

СпівробітникиСБУ припинили діяльність етнічного угруповання, учасники якого здійснювали незаконне виготовлення, зберігання та збут наркотичних засобів і психотропних речовин

Оперативники спецслужби встановили, що одним із організаторів угруповання є мешканка Запоріжжя, повідомляє пресцентр СБ України.

 Ділки збували оптові партії наркотиків дилерам по всій території України. Під час санкціонованих слідчих дій у Дніпропетровській і Запорізькій областях за місцями проживання зловмисників та в нарколабораторії правоохоронці вилучили один кілограм метадону, вісім тисяч пігулок «Трамадол», десять кілограмів прекурсорів на суму понад два мільйона гривень та обладнання для виготовлення наркотиків.

Наразі трьох учасників угруповання, у тому числі організаторку, затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України Триває досудове слідство у межах кримінального провадження, розпочатого за ст. 307 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчі дії та розшукові заходи для документування і притягнення всіх учасників угруповання до кримінальної відповідальності. Операція проводилась спільно з ДПН МВС України та слідчими Голосіївського УП ГУНП у м. Києві під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури № 1. –

Залишити відповідь