Четвер, 28 Березня, 2024
Україна

Україна відкриє нові візові центри у 16 країнах світу

Україна відкриє 18 нових візових центрів у 16 країнах світу для іноземців

Про це повідомляє Департамент консульської служби МЗС у Facebook.

“МЗС продовжує реалізацію комплексу заходів для підвищення рівня консульського обслуговування іноземців, які бажають відвідати нашу державу – триває розширення мережі візових центрів, яка з серпня 2019 р. охоплюватиме 74 міста”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, на додаток до існуючих 56 візових центрів відкриваються 18 нових центрів у 16 країнах світу: м. Сідней (Австралія), м. Кабул (Афганістан), м. Мінськ (Білорусь), м. Лондон (Сполучене Королівство), м. Александрія (Єгипет), м. Тель-Авів (Ізраїль), м. Ахмедабад, м. Хайдарабад, м. Чандігар (Індія), м. Доха (Катар), м. Мехіко (Мексика), м. Гаага (Нідерланди), м. Веллінгтон (Нова Зеландія), м. Мускат (Оман), м. Рамалла (Палестина), м. Бангкок (Таїланд), м. Анталія (Туреччина), м. Париж (Франція)”, – сказано у повідомленні.

Іноземці, які проживають у країнах розташування центрів, зможуть подати документи для оформлення українських віз у зручному форматі та, за бажанням, отримати низку додаткових послуг (виготовлення фотокарток, переклад та копіювання документів, оформлення полісів медичного страхування, кур’єрські послуги, СМС-інформування, обслуговування у залах підвищеного комфорту тощо).

У МЗС додали, що на центри покладається технічний супровід візових досьє та надання сприяння заявникам, а безпосереднє прийняття рішень про оформлення/відмову в оформленні віз здійснюватимуть, як і раніше, консули України у відповідних закордонних дипломатичних установах.

Залишити відповідь