Вівторок, 23 Квітня, 2024
ПолітикаСуспільствоУкраїна

Зеленський призначив главою Держуправління справами екс-учасника КВК Сергія Борзова

Фото: Сергій Борзов / "Інформатор"

Президент України Володимир Зеленський призначив Сергія Борзова керівником Державного управління справами. Про це йдеться на сайті президента.

“Призначити Борзова Сергія Сергійовича керівником Державного управління справами з 1 серпня 2019 року строком на п’ять років з оплатою праці відповідно до законодавства”, – йдеться в указі президента, підписаному й опублікованому в четвер, 1 серпня.

Хто такий Сергій Борзов і що про нього відомо.

Відомо, що він до цього був тимчасово виконуючим обов’язки . Сергій Борзов в 2014 році був призначений п’ятим президентом Петром Порошенко заступником керівника Держуправління справами.

Так само відомо, що Сергій Борзов – це колишній учасник КВК з команди “Вінницькі перці”. А дружина Сергія Борзова , Ірина пройшла до Верховної Ради від партії Зеленського “Слуга народу” по мажоритарному округу.

З 2011 і протягом року, він був директором команди КВК Збірна України, працював в ТОВ “Телевізійне творче об’єднання Олександр Масляков і Компанія”. Відомо, що також має відношення до КВК і його тесть, Наум Баруля , який 10 років очолював компанію Маслякова. Після початку війни на Донбасі він покинув свій пост і створив в Україні “Лігу сміху”.

Залишити відповідь