Вівторок, 12 Березня, 2024
Події

У США в авіакатастрофі загинула американська телеведуча

У Новому Орлеані (США) під час падіння двомісного легкомоторного літака загинула 53-річна телеведуча новин на каналі FOX 8 News Ненсі Паркер

Трагедія сталася під час знімань сюжету, повідомляє FOX 8 News.

На борту літака, окрім Ненсі, був ще та герой її матеріалу — пілот-каскадер Френк Аугустус. Він також не вижив. На разі правоохоронці з’ясовують точну причину катастрофи — не виключають, що пілот не впорався з трюками.

«Ненсі була дуже захоплена цим сюжетом. Перед тим, як сідати у літак вона казала, що хоче, аби у кадр потрапило те, як вони роблять «вісімку» у небі», — розповідає її колега, фотограф Кріс Рассел.

«Новий Орлеан втратив не просто журналістку, яка п’ять разів отримувала премію Еммі, чи знайоме обличчя з екрану», — сказала мер Нового Орлеану ЛаТойя Кантрел NBC News. — «Ми втратили матір трьох дітей, прекрасну людину і безцінного члена нашої спільноти».

За словами фотографа Кріс Рассел — колеги Ненсі, вона дуже хотіла зробити цей сюжет й була захоплена ним. «Перед тим, як сідати у літак вона казала, що хоче, аби у кадр потрапило те, як вони роблять «вісімку» у небі», — сказав він.

Залишити відповідь