Субота, 20 Квітня, 2024
Україна

Правоохоронці перекрили канал поставки наркотиків військовим

Правоохоронці ліквідували в Києві нарколабораторію та затримали постачальників амфетаміну військовим

Про це повідомили в прес-службі військової прокуратури Центрального регіону.

За даними відомства, поліцейські, прокурори та працівники СБУ затримали двох чоловіків під час передачі 2 кілограмів амфетаміну для реалізації, зокрема військовим.

«Ринкова» вартість зазначеної кількості амфетаміну складає близько 800 тисяч гривень. В ході слідчих дій також ліквідовано шляхом вилучення «нарколабораторію», за допомогою якої виготовлялися психотропи», — йдеться у повідомленні.

Затриманим оголосили про підозру у вчиненні злочину за статтею 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу.

Суд обрав підозрюваним запобіжний захід із можливістю внесення застави у 1 152 600 гривень.

У прокуратурі розповіли, що «вийшли» на цих двох чоловіків у межах справи щодо неодноразового збуту військовим 169 Навчального центру «Десна» в Києві амфетаміну в особливо великих розмірах у липні-вересні 2018 року.

Наприкінці грудня до суду скерували обвинувальні акти щодо військових, які розповсюджували психотропи, а справу проти організаторів поставок наркотиків виділили в окреме провадження.

Залишити відповідь