П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Політика

Кабмін звільнив декількох заступників міністрів

Тексти відповідних рішень оприлюднені на Урядовому порталі

Так, Кабмін звільнив Миколу Мовчана з посади заступника міністра молоді та спорту України з питань євроінтеграції, Ігоря Гоцула – з посади першого заступника міністра молоді та спорту, Ярослава Войтовича і Миколу Даневича – з посад заступників міністра молоді та спорту.

Максима Стріху та Романа Гребу звільнено з посад заступників міністра освіти і науки; Ігоря Павловського – з посади заступника міністра оборони, Павла Ковтонюка та Олександра Лінчевського – з посад заступників міністра охорони здоров’я.

Також, згідно з рішеннями Кабміну, Юсуфа Куркчі звільнено з посади першого заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, Вікторію Вороніну, Юрія Гримчака та Георгія Туку – з посад заступників міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

Крім того, Григорія Галагана звільнено з посади першого заступника міністра у справах ветеранів, Еміне Джапарову – з посади першого заступника міністра інформаційної політики, Дмитра Золотухіна – з посади заступника міністра інформаційної політики, Юрія Рибачука та Тамару Мазур – з посад заступників міністра культури.

Разом з тим Івана Ліщину звільнено з посади заступника міністра юстиції України – уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини з 13 вересня 2019 р. за власним бажанням, Дениса Чернишова – з посади заступника міністра юстиції України з 11 вересня 2019 р. за власним бажанням, Олену Сукманову – з посади першого заступника міністра юстиції, Сергія Петухова Ірину Садовську, Іванну Смачило та Світлану Глущенко – з посад заступника міністра юстиції.

Залишити відповідь