П’ятниця, 29 Березня, 2024
Суспільство

У центрі столиці спалили машину невістки екс-глави НБУ Гонтаревої

Фото: Валерія Гонтарєва / з відкритих джерел.

Екс-глава Національного банку України Валерія Гонтарєва заявляє, що спалили машину невістки, її теж звуть Валерія Гонтарєва.

Про це повідомило видання LIGA.net .

“Поки я перебуваю в госпіталі в Лондоні з важкими травмами, на мою сім’ю сьогодні сталася атака. Сьогодні о першій годині ночі машину сім’ї мого старшого сина облили бензином і спалили під їхнім будинком в центрі Києва. Машина була зареєстрована на мою невістку, яку теж звуть Валерія Гонтарева “, – повідомила екс-глава НБУ.

За словами Гонтаревої, нещасний випадок на пішохідному переході в Лондоні і спалена машина в Києві – це все ланки одного ланцюга.

ФОТО: LIGA.NET

“На жаль, мені оголошено не тільки політичний терор, але як ми бачимо і фізичне знищення. Їм мало політичних переслідувань, які вони масовано почали з усіх боків. Їм мало повністю сфальсифікованих справ корумпованого прокурора Кулика, їм мало подачі позовів Портнова на стандартні Постанови НБУ зі звинуваченнями мене в державній зраді. Вони вже перейшли від словесних погроз до реальних дій. Сподіваюся, нашим правоохоронним органам вистачить професіоналізму розкрити цей злочин в центрі Києва! ” – написала вона в повідомленні.

1 коментар

Залишити відповідь