Середа, 8 Травня, 2024
Світ

Меган Маркл і принц Гаррі здійснили перший вихід в Африці

Після приземлення в аеропорту Кейптауна принц Гаррі та Меган Маркл відпочивали недовго й за кілька годин вони вперше вийшли до своїх африканських шанувальників

Принц Гаррі з Меган Маркл і їхнім сином Арчі Харрісоном приземлилися в столиці Південної Африки о 10:45 за місцевим часом. Як ми писали раніше, рейс герцогів Сассекських затримали на 40 хвилин, проте це не завадило їм одразу через кілька годин вийти до публіки.

Про це повідомляє 24.

Королівське подружжя одразу приступило до виконання своїх безпосередніх обов’язків, відвідавши організацію Justice Desk. Робота об’єднання зосереджена на навчанні дітей щодо їхніх прав, а також проведенні занять з самозахисту. Меган Маркл і принц Гаррі з’явилися на публіці без 4-місячного сина, тому вільно підходили до жінок, дітей та інших шанувальників, які чекали їх у живому коридорі.

Для першої появи перед південноафриканською публікою Меган Маркл одягнула легку сукню в чорно-білих відтінках з V-подібним декольте та босоніжки на платформі, які часто взувають представники королівської сім’ї.

Меган Маркл в Африці
Меган Маркл і принц Гаррі в Африці

Залишити відповідь