Четвер, 18 Квітня, 2024
ВійнаСуспільство

На Київщині попрощалися з офіцером Нацгвардії Олександром Марківим

Тіло бійця поховали на міському цвинтарі Обухова, поряд з іншими захисниками України

В Обухові Київської області попрощалися з офіцером Бригади швидкого реагування Національної гвардії України 38-річним старшим лейтенантом Олександром Марківим, який загинув від кульового поранення в обличчя 27 вересня у районі Світлодарська на Луганщині.

Про це пише Роман Кулик у Фейсбук.

На прощання з загиблим в понеділок, 30 вересня, на центральній площі зібралося близько тисячі осіб: і військових, і цивільних, інформують речники підрозділу, в якому служив Марків.

Світлина від Романа Кулика.

Зазначається, що тіло бійця поховали на міському цвинтарі Обухова, поряд з іншими захисниками України. Рота почесного караулу Нацгвардії та побратими Олександра по військово-історичній реконструкції здійснили прощальний салют на честь полеглого воїна.

“Друзі та знайомі пам’ятають Олесандра тихим та спокійним хлопцем, і в той же час – полум’яним патріотом України, який не міг миритися з несправедливістю. Він до кінця захищав український суверенітет, спершу в ході Революції Гідності, а потім у боях з російсько-терористичним агресором на сході. Сашко прийшов добровольцем до лав Збройних сил України, взявши участь у бойових діях у районі Гранітного, а згодом долучився і до лав НГУ, пройшовши відбір до Бригади швидкого реагування”, – кажуть побратими.

Залишити відповідь