П’ятниця, 29 Березня, 2024
Україна

У центрі Херсона сталася стрілянина

Стрілянина трапилась посеред білого дня 3 жовтня на вулиці Тираспольській

Невідомий чоловік відкрив вогонь по джипу з американськими номерами. Після цього він втік на автівці чорного кольору. Її вже знайшли, втім, сам нападник – досі у розшуку.

Є безліч свідків, які бачили обличчя зловмисника, втім, люди відмовляються свідчити у справі. Річ у тім, що в ній замішані кримінальні авторитети міста. Так, йдеться про Олега “Фому” та “Бурого”. За словами місцевого депутата Віталія Богданова, саме вони постраждали в результаті стрілянини. 

Чоловіки у тяжкому стані та перебувають у лікарні. Вони 1969 і 1977 років народження. Місцеве видання “Херсон Типовий” сповіщає про те, що нападник стріляв по чоловіках із близької відстані і не цілив їм у голови. 

Один із чоловіків отримав поранення поміж ніг, інший – трохи нижче сідниці. У 42-річного – поранення в праве стегно, у 49-річного – в промежину, стегно, сідницю і мошонку. Чоловіки нещодавно вийшли на волю із в’язниці.

Авто, з якого стріляв злочинець, знайшли в ніч на 4 жовтня. До цього у місті діяв план перехоплення “Сирена”. Автівку кинули у дворі на вулиці Комарова.

поліція Херсон автомобіль стрілянина

За фактом замаху на вбивство поліція вже відкрила кримінальне провадження.

Залишити відповідь