П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Війна

На Донбасі бойовики 12 разів обстріляли позиції українських військових

Минулої доби на Донбасі бойовики 12 разів обстріляли позиції українських військових та не застосовували зброю заборонених калібрів

Про це повідомляє штаб ООС. 

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” бойовики 9 разів порушили “режим тиші”. Зі стрілецької зброї вони обстріляли позиції поблизу Богданівки; з ручних протитанкових гранатометів – біля Водяного; з великокаліберних кулеметів – в районі Павлополя; з гранатометів різних систем та стрілецької зброї – поблизу Пісків; з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – біля Авдіївки; зі стрілецької зброї та підствольних гранатометів – у районі Новомихайлівки; зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу Славного. 

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” бойовики тричі порушили “режим тиші”. З озброєння БМП-1, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї вони обстріляли позиції поблизу Кримського; з автоматичних станкових гранатометів – біля Золотого-4; з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї – в районі Горіхового. 

Від початку доби бойовики тричі обстріляли позиції українських військових поблизу Водяного, Пищевика та Попасної. 

Внаслідок ворожих обстрілів поранених та загиблих серед українських військових немає.

Залишити відповідь