Четвер, 25 Квітня, 2024
Політика

Зеленський заявив що Тимошенко зараз не дають “солоденьке”

Президент Володимир Зеленський заявив, що глава партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко дійсно зверталася до нього з пропозицією працевлаштувати своїх кандидатів на “солодкі” посади, а замість цього пропонувала голосування нардепів своєї партії у Верховній Раді за всі потрібні закони.

Про це Зеленський повідомив на своїй офіційній Facebook сторінці.

” Є дуже давня українська традиція. Раз на 5 років Юлія Володимирівна Тимошенко йде в опозицію до чинного Президента, імітуючи турботу про народ”,- написав голова держави.

Він додав, що вчора подивився програму “Свобода слова” на ICTV.

“Там Юлія Володимирівна розповідала, що пропонувала нам нових людей на різні посади. Людей, які “принесуть інвестиції” “,-написав Зеленський

Президент уточнив, що хотів би, щоб всі ми були чесними до кінця.

“Так, Юлія Володимирівна справді пропонувала. Вона принесла список своїх людей для призначення на «солодкі» місця. А натомість обіцяла протягом року голосувати за всі закони разом зі «Слугою Народу» у Верховній Раді. Звісно, ми відмовили. Адже епоха договірняків скінчилася назавжди”,- написав голова держави.

Президент підкреслив , який гарний вигляд має зараз “опозиція”.

“Така фігура! А знаєте, чому? Тому що зараз їй просто не дають “солоденького” “,- резюмував Зеленський.

Вчора під час виступу Тимошенко в прямому ефірі програми “Свобода слова” на каналі ICTV. Лідерка партії “Батьківщина” заявила, що пропонувала президенту Володимиру Зеленському кадри зі своєї команди ще на початку його каденції, але лише у рамках реалізації її програми “Нового курсу”.

Як відомо, раніше 13 листопада Тимошенко заявила, що її фракція переходить в опозицію до влади. Це сталося після того, як провладна фракція “Слуга народу” ухвалила у першому читанні законопроєкт про відкриття ринку землі, проти якого виступала “Батьківщина”.

Залишити відповідь