Четвер, 23 Травня, 2024
Політика

В “Слузі народу” нарешті вже відзвітували скільки коштувало навчання в Трускавці

Тижневий семінар для новообраних народних депутатів у Трускавці, обійшовся “Слузі народу” в 10 мільйонів гривень. Раніше Київська школа економіки, яка проводила це навчання, відмовилася розкрити інформацію про вартість семінару, посилаючись на комерційну таємницю.

Про це повідомляє , громадський рух “Чесно” з посиланням на дані фінансового звіту партії за ІІІ квартал.

Організовували навчання майбутніх нардепів через ТОВ “Бальнео-Тур”, що отримало за свої послуги понад 7,7 мільйона гривень. До цієї суми входять і витрати на проживання.

Відомо, що 263 учасники тренінгу, який тривав від 29 липня до 4 серпня, мешкали в кількох трускавецьких готелях, зокрема в “Rixos-Прикарпаття” та “Mirotel”. 145 тисяч гривень партія заплатила “Укрзалізниці” за проїзд.

За послуги Київської школи економіки (Kyiv School of Economics) “Слуга народу” сплатила майже 2,1 мільйона гривень. 

Вартість тижневого навчання, трансферу, проживання й харчування в розрахунку на одного учасника становила приблизно 38 тисяч гривень.

Тренінг для майбутніх депутатів”слуг народу”у ВР, проходив з 29 липня по 4 серпня у Трускавці. У ньому взяли участь 263 народні обранці. Команда викладачів KSE (Kyiv School of Economics) впродовж тижня читала для майбутніх депутатів лекції з економіки, бюджетного процесу, публічної політики, розповідала про децентралізацію, освіту, оборону тощо.

Залишити відповідь