П’ятниця, 29 Березня, 2024
Війна

На Донбасі окупанти 7 разів порушили режим припинення вогню

У зоні бойових дій на Донбасі 24 листопада бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню. Втрат серед українських військових за минулу добу не було.

Про це повідомили у штабі операції Об’єднаних сил.

Позиції підрозділів українських військ обстрілювали із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Зокрема, обстріли фіксували поблизу Тарамчука, Березового, Водяного, Красногорівки, Мар’їнки та Луганського.

Також у штабі повідомили, що близько 18 год 24 листопада під час обстрілу українських позицій в районі Березового Донецької області, бойовики одночасно вели вогонь з великокаліберних кулеметів і по цивільній інфраструктурі.

Крім того відомо про пожежу у зоні бойових дій на Донбасі.

«Через застосування трасуючих і бронебійно-запалювальних боєприпасів загорілася суха трава. Сильний вітер призвів до швидкого поширення пожежі, яка перекинулась на дачний масив. Майже вщент вигоріли 6 будівель», — йдеться у повідомленні.

Військовослужбовцям Об’єднаних сил вдалося оперативно евакуювати цивільне населення та локалізувати пожежу. Жертв немає.

Залишити відповідь