П’ятниця, 29 Березня, 2024
Суспільство

Проводять обшуки у заступника начальника Київської митниці

Правоохоронці проводять обшуки в квартирі заступника начальника Київської міської митниці Сергія Тупальського. За попередніми даними, митника начебто затримують у справі про пропозицію хабара детективам НАБУ.

Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

“Шановні колеги та друзі!
В цю хвилину в мене вдома відбуваються обшуки. Поки що я не можу точно сказати, в межах якої справи це відбувається. Та в будь-якому разі я впевнений, що через короткий час безпідставність проведення обшуків і звинувачень, які сьогодні будуть лунати у ЗМІ в мій бік, буде доведена в черговий раз. Спілкуватися мені доведеться через мого адвоката”,- написав Тупальський .

У той же час, “Українська Правда” з посиланням на свої джерела, повідомила що заступника начальника митниці затримали.

За даними видання. справа, в рамках якої затримали митника, пов’язана з “одним із найвідоміших контрабандистів” України одеським бізнесменом Вадимом Альперіним, який нібито пропонував детективам НАБУ хабар у 800 тисяч доларів.

Що відомо, про нинішнього заступника начальника Київської міської митниці.

Сергій Тупальський почав виконувати обов’язки начальника Київської міської митниці з вересня 2016 року. З травня 2018 по жовтень 2018 року на період проведення заходів з боротьби з контрабандою в загальнонаціональному масштабі очолював відділ адміністрування митних платежів ДФС України. А з грудня 2018 по березень 2019 року виконував обов’язки начальника Одеської митниці. Зараз він обіймає посаду заступника начальника Київської міської митниці.

Залишити відповідь