П’ятниця, 29 Березня, 2024
Політика

Зеркаль залишила посаду заступника міністра МЗС

Останнім її робочим дорученням в МЗС було процесуальне слухання в Гаазі за новим арбітражем щодо затримання українських військових кораблів разом з моряками Росією.

Про це повідомила вона на своїй сторінці в Facebook.

“Кожен з нас пише “книгу свого життя”. Ці книги складаються з глав, розділів та підрозділів. Сьогодні в моїй книзі я ставлю три крапки на завершенні Глави, яку я писала останні п’ять з половиною років”, – такими словами розпочала Зеркаль пост, в якому розповіла, що йде з державної посади.

“Мені пощастило писати цю Главу разом з людьми, які були поруч у боротьбі за Гідність та Свободу. Для нас це не просто слова, це принципи нашого життя. Ніхто не давав нам доручення і не примушував працювати, ми просто робили те, що вважали за необхідне, нам було небайдуже і ми досягали результату”, – продовжує Зеркаль.

В кінці посту вона подякувала всім, з ким їй довелося співпрацювати протягом п’яти років. Зеркаль також опублікувала фото заяви про звільнення її з МЗС, написаного на ім’я прем’єр-міністра України Олексія Гончарука за власним бажанням.

Заява про звільнення Зеркаль, Facebook

Залишити відповідь